Bericht m.b.t. Coronamaatregelen (UPDATE: 15 maart 21:30 uur)

Omdat we gemerkt hebben dat de website en de app van Social Schools overbelast kunnen raken, vindt u ook hieronder de berichtgeving met betrekking tot Coronamaatregelen op 't Palet Holy. 

Bericht 15 maart, 21.30 uur

Beste ouders/verzorgers,
Aanvullend op de eerdere berichtgeving van SIKO is er ook een actuele ontwikkeling specifiek voor onze school: Een ouder van leerlingen op ‘t Palet Holy is positief getest op het coronavirus. De leerlingen zijn niet woonachtig bij de betreffende ouder, maar hebben de ouder voordat de symptomen zich dinsdag 10 maart voordeden in het weekend daaraan voorafgaand bezocht. De kinderen zelf vertonen geen symptomen en worden thuisgehouden. Natuurlijk zijn de ouders en ook de school alert op verdere ontwikkelingen. Indien er nieuwe ontwikkelingen zijn houd ik u op de hoogte.

Met vriendelijke groet,
Christa Sterk


Bericht 15 maart, 20.00 uur

Beste ouders/verzorgers,

Vanmiddag heeft de regering besloten en aangekondigd dat vanaf morgen de scholen en opvanglocaties gesloten zijn tot 6 april 2020.

De overheid heeft een beroep op het onderwijs en de opvangorganisaties gedaan om voor de kinderen van ouders die in de vitale beroepen werkzaam zijn opvang te bieden. De lijst met vitale beroepen vindt u hier:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cruciale-beroepsgroepen

Bent u een ouder met een vitaal beroep?
Dan mag uw kind naar school komen.

Op dit moment kunnen we nog niet op alle vragen, die u ongetwijfeld zult hebben, een antwoord geven. De komende dagen worden er verdere plannen uitgewerkt.

We zullen u de komende periode blijvend informeren.
Verder wensen wij u veel sterkte en wijsheid toe in deze onzekere periode. Laten we elkaar steunen waar dat mogelijk is.

Met vriendelijke groet,

Annet Dries
Bestuurder SIKO

Terug